Beoordelingen over Oculear

 • Julia
  Ik moet vaak de schriften van mijn leerlingen mee naar huis nemen. Ik controleer ze nadat ik klaar ben met mijn huishoudelijke taken. Tegen de avond kwamen de letters uit elkaar en werd het moeilijker om te focussen. Een vriend adviseerde oculear te laten vallen en een half jaar lang is het probleem verdwenen.
  Oculear
 • Julia
  Toen ik op mijn dertigste merkte dat de oogdruk me kwelde als het weer veranderde, maakte ik me zorgen! Ik werk bij de spoorlijn en zo'n "storing" kan leiden tot strafrechtelijke aansprakelijkheid. De apotheker raadde Oculear aan, en nu ben ik niet bang voor de wisseling van seizoenen.
  Oculear
 • Sanne
  Het studentenleven en 's nachts studeren deden hun werk. Tegen het vierde jaar was de oogvermoeidheid zo erg gegroeid dat ze onder kunstlicht vanzelf begonnen te sluiten. Maar mijn moeder sloeg alarm en ik kreeg druppels Oculear van haar. Nu kan ik niet naar de universiteit zonder hen!
  Oculear
 • Eva
  Het is mijn taak om looks en stijlen te veranderen. Make-up is iets dat wordt geassocieerd met professionele activiteit. Mascara, pijlen, schaduwen - dit alles veroorzaakte een verslechtering van het gezichtsvermogen. De dokter heeft me Oculear-druppels voorgeschreven en nu sta ik weer in de gelederen.
  Oculear
 • Robby
  Gebrild werd ik vanaf de schoolbank geroepen. Toen ik topmanager werd, besloot ik over te stappen op lenzen. Degenen die ze dragen zullen me begrijpen: brandende en roodheid van de ogen zijn constante metgezellen geworden. Maar mijn vrouw kocht Oculear-druppels en nu zie ik er niet uit als iemand met chronisch slaaptekort.
  Oculear
Gebruikersbeoordeling Oculear
4.7
18